Hallo!

Wij zouden graag even ons nieuwe platform www.camping.info in de kijker plaatsen. We hopen dat sommigen onder u deze tekst interessant vinden en u dit niet als de zoveelste reclameboodschap bekijkt. Is dat wel het geval, dan verontschuldigen wij ons daarvoor!

Op www.camping.info kunt u zelf meer dan 22.000 kampeerterreinen uit 45 Europese landen evalueren. Kampeerterreinen die u al eens bezocht heeft, kunt u snel en met behulp van een aantal sterren evalueren op een schaal van 1 tot 5: kampeerplaats zoeken, op de knop “evaluatie geven” drukken en uw eigen evaluatie doorgeven.

U kunt ook mondelinge evaluaties geven en zo die hele bijzondere voor- of nadelen van de kampeerplaats in de verf zetten. Bovendien kunt u uw eigen vakantiefoto’s op een bepaalde kampeerplaats uploaden: zo krijgen andere kampeerders een erg realistische indruk over die kampeerplaats.

Een enkele evaluatie is natuurlijk altijd subjectief, daarover bestaat geen twijfel. Maar hoe meer kampeerders meedoen en hun evaluatie en ervaringen doorgeven, des te objectiever de evaluatie wordt. De redactie van http://www.camping.info vraagt daarom aan alle kampeervrienden om hun evaluatie over de kampeerplaatsen die ze de laatste jaren hebben bezocht, door te geven op www.camping.info. Wij danken u alvast hartelijk voor de medewerking!

Tot ziens,

Erwin